Отборът на Славия победи с 3:1 Хебър като гост в първата проверка на двата тима от подготовката им. Жуниор Мапуку, Тони Тасев и Александър Иванов бяха точни за "белите", които днес бяха с черни фланелки, а за домакините вкара Тодор Чаворски.

Резултатът бе открит още в първата минута на мача в полза на "белите". Тогава Жуниор Мапуку стреля с глава, но ударът му не бе точен, а топката стигна до Кристиян Добрев, който подаде отново на конгоанеца, който този път не сбърка на празна врата.

В осмата минута Славия можеше да удвои. Мапуку изведе Добрев по фланга и крилото бе съборен. Съдията отсъди дузпа, която Тони Тасев пропусна. В 28-ата минуа гостите стигнаха до второ попадение. Груба грешка на Томислав Папазов позволи на Тасев да открадне топката и на празна врата удвои.

Три минути по-късно Хебър намали резултата след красиво изпълнение на Тодор Чаворски за 1:2. В 59-ата минута Хебър можеше да изравни, след като получи право да изпълни дузпа, но Октай Хамдиев прати топката в напречната греда.

В края Славия вкара трети гол,. Резервите Наско Кехайов и Александър Иванов комбинираха и вторият, който е син на легендата на Левски Георги Иванов - Гонзо реализира от близко разстояние.