Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла е категоричен, че за да произвежда школата на армейците качествени футболисти, предстои още много компоненти да бъдат подобрени.

"Гриша Ганчев възстанови тренировъчната база в Панчарево и даде много добра основа. За да бъде на ниво школата, обаче тепърва условията в нея трябва да бъдат модернизирани. Защото аз не съм чул юношите да следват някаква методология, някой да се грижи за тяхното хранене и т.н".

"Дори в момента не ми е известно кой е шеф на школата. ЦСКА не произвежда качествени футболисти и това е проблем. Преди се подигравахме на Лудогорец, че играят с 9-10 чужденци, а сега нашият отбор е абсолютно същият."

"Свършеното до момента явно не е достатъчно и са нужни промени. В модерните европейски клубове, които се стремим да догоним, условията за мъжкия състав и юношеските гарнитури са напълно идентични. Когато това се случи и у нас, тогава бихме могли да очакваме и резултати", заяви бизнесменът пред "Тема Спорт".