Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков се надява, че новата кампания на клуба ще даде началното на възраждането на един нов и велик Левски. Юристът обеща отчет всеки вторник и четвъртък за всяка стотинка, която влиза в клуба.

„Здравейте, момчета и момичета от цялата страна. Здравейте, анонимни, неорганизирани привърженици на любимия ни клуб. Днес даваме старт на кампания, която се надявам да е най-силната. Която да даде началото на възраждане на един нов велик Левски".

"Кампанията с име, избрано от привържениците на клуба, почти единодушно, ще се нарича „Левски е вечен“. Самото име дава послание. Заставам с чисто лице и самочувствие да апелирам да участвате. Включете се, напълнете стадиона физически на всеки мач. Ще разчитаме и на виртуални билети. Доказахте, че можете". 

"Това само по себе си е достатъчно – да изкупим стадиона, още на първия мач с Пирин, когато входът ще е свободен. Самият факт, че на масата сме тези хора, е достатъчен. Знаете кой е двигателят в спортно-технически аспект. Освободихме петима състезатели, мисля, че дадохме пример и показахме как може по един интелигентен, на моменти приятелски, начин да взимаме общи решения с нашите ненужни на този етап футболисти."

"Грубо, като теглим чертата, можем да кажем, че се разделихме без каквито и да е последици за клуба. Имах щастието да бъда четири дни в Турция с нашия нов отбор. За пръв път казвам – аз съм изключително обнадежден от свършената работа. Непримирим млад отбор, който се опитва да играе модерен футбол".

"Рано е да обещаваме резултати, но вярваме, че сме на правия път. Казвам тези неща ненапразно, а за да знаят хората, че няма да хвърлят оскъдните си средства в една бездънна яма. Това ще бъде чисто гориво в един работещ двигател. Имаме самочувствието да кажем това, отговаряме за това".

"Това е основната ни роля – да подпомагаме процеса така, че старши-треньорът да има комфорт и минималните условия, за да направим един боеспособен и силен Левски. Оттам ще дойдат всички други неща."

"Отчет от нас ще получавате всеки понеделник и четвъртък следобяд от началото на кампанията. Ще се изразходват за най-спешни и належащи нужди, за безусловното получаване на лиценз, обслужване на всички задължения и за надграждане. Аз ще дам отчет на специална пресконференция, където надълго и нашироко ще обясним тези неща“, продължи Ивков.