Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе видимо разочарован от равенството 1:1 с Локо София на стадион "Васил Левски". 

“Сами си направихме мача труден с поведението на терена, особено първото полувреме. Второто променихме реакциите си, вдигнахме малко динамиката, но липсваше идеята. Психика. Всичко опира до психика и характер. Когато стане напечено, трудно се издържа на напрежението. По този начин не можем да се борим за шампионска титла".

"Когато отборът играе под нивото си, да не кажа слабо, трябва да печелим с класа. Доближихме се до Лудогорец и не направихме нищо, нула, днес едно нещо не се получи. Затова го отдавам на психика. През есента загатнахме за битката за титлата и го заявявам, че тя не е приключила. Четири точки не са нищо. Ще видим накрая какво сме постигнали".

"Днес ни липсваше организация и дисциплина, бяхме бавни и мудни. Качествата ни са много по-добри от Локомотив. А ние слязохме на тяхното ниво. Второто полувреме рискувахме и можеха да ни побдят. Не се получи както за тях, така и за нас. Локомотив направи 50 фаула на Жорди. Съдията каза: “сваляйте го, няма да показвам картони”. Така беше".

"Имаме определен бюджет, който не трябва да надвишаваме. Гриша Ганчев се бори с всички. Захапал е здраво ЦСКА и няма да го пусне, докато не го изправи на крака. Убеден съм. Трябва да го подкрепяме. Неговата и нашата мечта е да направим стадион и шампионски отбор. Ние не можем да правим трансфери като Лудогорец по 1-2 милиона. Ще имаме нужното търпение и ще работим по този начин".

"Тях какво да ги обсъждам? Ще се разсърдят, каквото имам да кажа. Гледам в нашата къща. Трябва да изправим ЦСКА и тогава можем да говорим за велики неща. Да, днес направихме грешна стъпка. Есента, когато се игра честно, и противникът, и ние правехме грешки”, коментира Младенов.