Отборът на Левски е получил 937 хиляди лева приходи от своите фенове от началото на кампанията "Левски е вечен". Това обявиха от "синия" клуб, допълвайки, че целта е до края на месец март сумата да мине границата от 1 милион лева.

От Левски правят и разбивка на получените средства. Най-голям приход има от клубния магазин, като феновете на тима са купили артикули за 360 хиляди лева.

328 708 лева са влезли в клуба от продажбата на билети за мачове, а още 94 хиляди от продажба на виртуални билети. Над 87 хиляди са постъпили в касата на "Герена" от дарения, а сериозни са приходите и от членски карти (38 423 лева) и абонаментни карти (28 646).

"Седемцифрена сума от кампания? Да, за левскарите това е напълно възможно! Поредната цел, която си поставихме - 1 милион лева до края на март от „Левски е вечен“ изглежда напълно постижима. Защото сумата, която кампанията набра до момента, е точно 937 915,54 лв.! Защото се борим за това, което обичаме най-силно! Защото всички заедно градим бъдещето на Левски", заявиха от клуба.