Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира вчерашните думи на Петър Величков, който заяви, че ще изключи Борислав Михайлов от българския футбол до живот и ще забрани на легендарния вратар достъпа до всички стадиони.

"Ау, силно съм притеснен от "забраните" на Петър Величков. Той като какъв забранява достъпа на Борислав Михайлов до всички стадиони? Ако Боби реши да дойде на стадион "Славия", Величков ще му забрани ли? Той шеф на охраната на стадион "Славия" ли е? Какъв е? Само глупости говорят, смешно е. Пълен, да не казвам какво".

"Легитимният президент е Михайлов. Откъде-накъде президентът ще се съобразява с някакъв, за когото са гласували от Стърчи патка (Видинско), Долно нанагорнище и Русокастро. Стига смешки! Той щял да уволнява и да забранява..."

"Съветвам Величков да отиде на доктор, да се прегледа. Това е диагноза. Имаме добри доктори. Явно не е добре човекът, а е хубаво да се започне лечение навреме. Ако не се вземат мерки, заболяванията се усложняват." 

"Направиха манджа с грозде! Първо беше в стария Изпълком, после събраха 70 клуба да го изберат в нов Изпълком, освен това го провъзгласиха за изпълнителен директор, макар че няма как да си и в Изпълкома, и изпълнителен директор". 

"За какво говорим?! Вероятно медицината ще даде отговор. Като нищо накрая ФИФА ще се намеси, тогава ще видим министъра и протежетата му какво ще правят", заяви Стефанов пред "Спортал".