Лидерът на Сектор "Г" Иван Велчев - Кюстендилеца обяви, че в петък се подготвя голям протест пред Министерски съвет, на който ще присъстват голяма част от футболните ни клубове. Това той обяви на базата в Бояна, пред която днес се организира протестен палатков лагер от ЦСКА в подкрепа на Димитър Бербатов.

Изчакваме българския съд да се произнесе. Вярваме и няма да се предадем. Безумие и пълна подкрепа за нашия директор Филип Филипов. Взимат безобразни решения. Хората са показали, че са изключително дебелокожи и безочливи. В петък ще правим огромен протест през Министерски съвет. Няма да оставим нещата така и ще се борим до последно. Приветстваме Димитър Бербатов. Искаме млади и кадърни хора.

Тук можем да си скандираме колкото искаме. В петък ще видите едно безпрецедентно обединение между големите български отбори. Това, че някои директори и собственици на клубове са зависими по един или друг начин от БФС, това не може да ни спре да подкрепим Димитър Бербатов. Притеснени са от БФС. Не им се иска да има палатков лагер тук. Имаме всички документи и всичко е законно. Ще стоим денонощно 24/7“.

„Стойчо Младенов и другата част от треньорския щаб на ЦСКА ще дойдат тук в 12:30“.