Бившият наставник на ЦСКА, Черно море и Локомотив (Пловдив) Александър Станков излезе с коментар на стената на Георги Градев във "Фейсбук" във връзка с члена на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз Емил Костадинов. Според Станков героят от "Парк де Пренс" му дължи 300 000 евро, като борчът датирал от 11 години.

Публикуваме написаното от Александър Станков без редакторска намеса:

"Пълна и точна истина. Заставам с името си зад всичко написано от г-Градев. Само аз мога, без да се притеснявам , да приложа три Изпълнителни листа срещу г-н Костадинов. Задълженията му само към моето семейство са огромни. Не сметна за нужно да връща дадени от нас заеми . Върнал е част от задълженията си с дълги и тежки дела. 

А за една "малка" и "незначителна " сума от 300 000 евро се прави на приятно разсеян вече 11 години. Това е непогасена част от заемите. Аз и съпругата ми сме работили и сме изстрадали тези пари. Не като този господин, който няма нормален работен ден, съпругата му - също. Но пък цял живот е бил на хранилка някъде. И сега е още. 

Как се пуска този кокал. Колко хора получават пари за спане, софри и далавери. Ще попитат някои хора защо мълчах досега. Водихме дела, не трябваше да се шуми. Това е човекът, който навреди морално и финансово на мен и семейството ми. Нито за секунда не е съжалил за постъпките си. 

Този човек спи спокойно, без никакво чувство за вина и отговорност. Мога да покажа на заинтересованите официални документи. Нека всеки, който прочете този пост , да прецени иска ли бг футбола да бъде ръководен от такива хора. Голям футболист и изключително нисък човек!"