„Мисля, че решението на Стойчо Младенов е добре обмислено, такова решение не се взима спонтанно. То е аргументирано и планирано. Няма да е първият, няма и да е последния случай, винаги са под обстрел треньорите".

"Той е решил, че неговото място в ЦСКА не си заслужава усилията. По неговите обяснения, логично е да се разсъждава, че старши треньорът е факторът, който трябва да определя политиката и да носи след това отговорността“, коментира бившият треньор на Левски и ЦСКА Георги Василев в интервю за БНТ.

Бившият наставник на „червените“ коментира и назначаването на Алан Пардю начело на ЦСКА за предстоящите два мача (срещу Левски и Славия).

„Г-н Пардю направи доста голям престой в ЦСКА, треньор с доказано име и авторитет, мисля, че това е успешен ход“, каза още Гочето.

Георги Василев взе отношение и по повод решението на Станимир Стоилов да остане начело на Левски, въпреки че обяви, че не желае да работи в „българския футбол“.

„В Левски нещата вървят добре, има добра сработеност, имат качествен треньор, който знае какво да направи. Левски върви стъпка по стъпка нагоре. Мачът в Разград е апогей в тяхното развитие. Има идея в отбора, компактност, атмосфера с пълно раздаване на целия състав. Няма никой полза от неща, които пречат на футбола“, каза още Георги Василев.