Три оферти вече има в “Славия” за вратаря Светослав Вуцов. Всичките са от елитни първенства, включително има и такива от петте най-силни първенства в Европа, твърди "24 часа".

Вуцов се наложи като титуляр при “белите” и се смята за изключителен талант. Стигна и до националния отбор, където направи няколко силни мача. Вуцов не е отпаднал и от плановете на нидерландския “Аякс”, един от клубовете, които са Мека за млади футболисти.

Грандът от Амстердам, който спечели титлата през уикенда, продаде камерунеца Андре Онана на “Интер”. Мартен Щекеленбург вече е на 39 години и отдавна иска да се откаже. Така с договор са нидерландците Джей Гортер (21 г.), Ремко Пасвеер (38 г., който е и треньор в школата) и полякът Пржемислав Титон (35 г.).

Собственост на тима е и хърватинът Доминик Котарски (22 г.), който е под наем в родния си ХИТ (Горица). Това означава, че се търси вратар, а Вуцов пасва идеално на профила на играчите, които се вземат от “Аякс”, за да бъдат развити и след това да им се вземат парите.