Президентът на Славия Венцеслав Стефанов видимо бе недоволен от поражението с 1:2 на тима му от Левски.  Той обяви, очаква да има трансфери на футболисти на „белите“ към Барселона.

Стефанов похвали Станимир Стоилов за работата му при „сините“, както и Филип Кръстев, който донесе успеха за новия носител на Купата на България.

“Да не съм счетоводител да знам какви са финансовите загуби за счупените седалки. Загубата е, че загубихме мача. Едното полувреме беше за тях, другото за тях. Имахме по-високи цели от топ 6, но така е във футбола. В няколко мача се разминахме с победи, можехме да сме четвърти, трети. Първи не можехме да бъдем“, коментира Стефанов.

„Мъри беше футболист на Славия и между нас има трайно приятелство. Уважение взаимно. От един отбор под водата изплува и вече е носител на Купата".

"Филип се развива. Това показва, че тук растат добри кадри. Глупост е, че го освиркват. Аз го уважавам и дано продължи да се развива. Вероятно ще има и други момчета, които ще бъдат трансферирани към Барселона”, допълни той.