Босът на ЦСКА Гриша Ганчев коментира бившия наставник на тима Стойчо Младенов. Част от фенските въпроси, на които бизнесменът отговори пред сайта на клуба, бяха свързани с Екзекутора на Ливърпул. Ганчев отговори по темата "Младенов" така:

"Стойчо Младенов е уникален треньор. Обаче ние имахме договорка с него, когато мои много близки приятели настояха да го сложа, цесекари, го попитах най-малко десет пъти: "кажи ми състава, ширината на състава". Уникални играчи имате, той го е казвал това и публично, мисля. "Ще работим, ще надградим". Декември пред свидетели сме говорили с него, той искаше да му вземе едно крило, ние взехме две. Отделно септември той поиска Мухар, Лам и Калоян Кръстев, взехме ми и тримата на секундата". 

"Март разбирам, че нямал широчина в състава. Март! Окей, това е негово право, но март е затворил трансферният прозорец. Второ, няма откъде да ги вземем. И трето, конят го бяхме изтървали вече в реката, всичко беше свършило. Отчитам, че януари е бил болен човекът от COVID-19, заради това е бил няколко дни по болниците в Турция, платихме всичко на болницата, всичко беше точно. Нещо има сбъркано, аз такива мудни, тромави хора… Да кажеш, че е един…" 

"И другата опорока: те правели бойкот, че еди-кой си, еди-що си им бил казал да правят. На мен треньор, който побеждава, не ми пречи. Как ще ми пречи треньор, който побеждава? Не можаха да разберат някои с опорните точки, че много мразя да падам на футбол, сантасе и каквото се сетиш. Другото нещо - коренна разлика в тези хора след втория лагер в Банско - спукаха от ритане тая топка. Другото - контузия след контузия от подготовката зимата. Не казвам кой е виновен, казвам факти". 

"И последното нещо - никой не го е гонил Стойчо Младенов. Свършва мачът със Славия - тръгвам си, правим среща на "Армията", час и половина говорим… В крайна сметка насила можем ли да го държим Стойчо Младенов. Да, отчитам - икона на ЦСКА и т.н., но когато дойдоха дербитата трябва да благодарим на Алън, че иначе нямаше кой да ги изведе. Кой да вземем за последните седем-осем мача? Тръгва си човекът, окей, няма проблеми". 

"Трябва да се разбере едно нещо - клубът е над всичко! Над Гриша Ганчев. Да, той трябва да уважава легендите си, аз несъмнено съм доказал, че го правя. Клубът обаче е над всичко. Те са дали много, но и клубът им е дал, в онова време са получили апартаменти. Колко легенди има Байерн Мюнхен? Ако всички се наредят там да са, да дават акъл, да са на хранилка? Какво правим с най-добре структурирания клуб - Байерн?"

"Респект към големите личности на ЦСКА, но в крайна сметка уважаваме ли клуба или не го уважаваме? Когато не сме на заплата, ни няма на мач. Не трябва да е така. Всички с поне 100 мача имат VIP карти, безплатни, да си спират колите, да се кефят на отбора или да страдат с отбора, не знам. Няма как да се получи бе, братко, не става така", каза Гриша Ганчев.