Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев бе гост в рубриката Q&A на клубния сайт и отговори на въпросите на привържениците по най-горещите теми. Ето какво каза Ганчев за победата на Литекс с 8:0 над ЦСКА през 1998 година.

"Никога не съм правил лошо на ЦСКА, докато съм бил в Ловеч. При 8:0, на полувремето казах на играчите „спрете да вкарвате, щото ще стане голяма беля“. Но имаше хора, които искаха да вкарваме още".

"Тогава до 15-а минута ЦСКА имаха четири чисти ситуации, можеше да е 0:4. Чудя се на някои хора, които си режат вените. Светът не свършва с една загуба".

"Кой можеше да ми каже, че Барселона ще бъде унижен по този начин от Айнтрахт на „Камп Ноу“. Какво трябваше да направят в Барселона след този мач по логиката на някои наши привърженици? Трябваше да падне атомна бомба на „Камп Ноу“?"

"Не са полезни крайните ексцесии. Ще тръгнем да правим селекция, идва нов сезон, как да обясним на новите играчи, че няма да ги бият със шишета по главите, да им викат маймуни? Играчите трябва да побеждават, за да си заработят парите. Трябва да са луди, за да симулират", заяви Ганчев.