Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков говори по много от интересните теми в клуба. Той коментира пред "Нова" думите и на Гриша Ганчев.

Както е известно, преди дни Гришата отговори по-доста арогантен начин на слуховете, че “армейците” са дали на Левски финала за Купата на България. Тогава Ганчев обяви следното: С какво да ме купи Наско Сираков? С голия си задник? С кое да ме купи?"

Насто Сираков побърза да отвърне: "Гришата беше прав с изказването си. Истината е – никой в Левски не може да купи олигарх като Гриша Ганчев. Много трудно може да си представи някой, че мач Левски – ЦСКА може да бъде купен. Няма такъв мач в последните 40 години, гарантирам", започна той.

"Никога не коментирам ЦСКА. Гледам собствената градина и ние имаме много за доизкусуряване. Сигурен съм обаче, че Левски ще е още по-силен догодина. Никога не съм казал, че ще ходя при Божков. С Илияна обичаме да ходим в Дубай на почивка. Всичко друго са спекулации", добави още Сираков.

"Аз разговарях с Божков преди два месеца на тема дългове и за това смятам, че е безсмислено да ходя до Дубай. Той каза, че няма да си иска парите, никога. Ние обаче искаме всичко да бъде отписано, тъй като в момента пред рекламодатели и спонсори всички тези неща тежат", завърши силният човек в Левски.