Националният селекционер Ясен Петров заяви, че е напълно наясно със състава, който ще излезе срещу Северна Македония утре в Разград. Мачът е първи за "лъвовете" от новото издание на турнира Лига на нациите. 

"Надявам се всички да са здрави до края на цялата кампания, защото са четири мача. Всичко сме избистрили около състава, нямам никакви колебания. Футболът е най-великата игра. Спорт, който радва много хора.

Ние гледаме на футбола единствено само като игра. Трябва да има любов, а не омраза. Аз не съм политик и няма да взимам отношение по темата между България и Северна Мaкедония", каза Петров. Той е категоричен, че България има своите аргументи да спечели двубоя.

Те смятат, че са фаворит - добре, но ние също имаме своите аргументи. Ние не разделяме мачовете на важни и неважни. Най-важен винаги е следващият. Респект към противника, но ние искаме да победим. В Разград има великолепна обстановка, затова, че ни обгрижват във всеки един момент. 

На критиците им пожелавам да са живи и здрави. Преминахме през много трудни моменти и да се надяваме, че това ни е калило. Тези, който ни подкрепя, да ни подкрепят, който да ни критикува, да ни критикува", добави селекционерът.