Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков даде пресконференция на стадион "Георги Аспарухов", на която говори по актуални теми, свързани със "синия" клуб. Ивков говори за дълговете на "сините", като спомена и фалита на ЦСКА през 2016 г. 

"Измина един луд сезон, запознал с пълна депресия и завършил с еуфория и опиянение. Основните две неща, които се случиха - честита Купа на България и честит лиценз! С оглед на историята и величието на клуба това са нормални неща, но когато поехме клуба бяха мираж. Затова толкова се радваме. Левски вече има перспективи за надграждане. Обединение в името на една цел - силен и независим Левски. Вие, левскари, сте основният фактор затова".

"НАП ли? Г-н Спецов обясни как стоят нещата. Левски има споразумение до декември. Левски има големи задължения, но няма такива, които да му попречат да вземе лиценз. Това е следващото предизвикателство на левскарите. Клубът не може да се справи сам, а клубът ще трябва да покрие една голяма част - иска ми се 2 000 000 и да върим към една стабилност".

"Разликата между нас и ЦСКА, който фалира, е, че те имаха нещастието да бъде управляван доста непрофесионално. Те бяха стигнали, че да не могат да обслужават другите си задължения".

"Г-н Спецов е прав, че ако Левски прави същото нещо, ще последва съдбата на ЦСКА. До декември трябва да стегне и изчисти една значителна сума. Ако кампаниите са недостатъчни, ако не намерим силни и нови спонсори, ако не дойде нещо ново, ние ще се справим и чрез други начини. Продажба на основни футболисти например", заяви Ивков.