Изключително добра новина зарадва всички в Ботев (Пловдив). Възстановяването на Тодор Неделев върви отлично и самият той очаква да започне тренировки с топка още следващата седмица.

Капитанът на "жълто-черните" пострада при катастрофата на автобуса, която превозваше националите в Тбилиси преди мача с Грузия в турнира Лига на нациите.

"Чувствам се добре и нямам никакви оплаквания. Лекарите, с които говорех, също ме успокояват и твърдят, че съм напълно възстановен. Вече ми разрешават да говоря по телефона, да гледам телевизия, общо взето всичко...", коментира Неделев, цитиран от "Мач Телеграф".

Очаква се контролен преглед със скенер, който е насрочен за 25 юли. След него самият Неделев се надява, че ще му разрешат още от следващия ден да започне тренировки с топка.

Той се чувства функционално добре и се надява, че може да се върне в игра и да помага на своите съотборници възможно най-скоро. Техничарят често говори с Виктор Генев, Лъчо Балтанов и компания и ги надъхва за предстоящите решителни мачове с кипърския АПОЕЛ (Никозия) в турнира Лига на Конференциите.

Към този момент не е ясно дали лекарите ще препоръчат на Неделев да използва защитна каска.