Нападателят Билал Бари се появи на терена като смяна на мястото на Марин Петков в 68-ата минута срещу Пирин.

Това бе първи мач за мароканеца от 34 поредни в първенството, в които неизменно започваше като титуляр, пише "Тема:Спорт".

Последният случай, в който 24-годишният футболист се появи от пейката отново бе на „Герена“ и се случи на 20 май 2021 година срещу Ботев Пловдив (1:2) през сезон 2020/21. Мароканецът стартира във всички мачове на Левски през миналата кампания, в които вкара шест попадения.

Стълбовете в защитата на Левски Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба са играчите, които са били на терена през всичките 270 минути в трите мача на сините от началото на сезона.

С 300 секунди по-малко са престояли на игрището атакуващите играчи Велтон и Роналдо. Двамата бразилци бяха заменяни в края на мачовете със Спартак Варна (5:0) и Пирин (1:0).

От началото на сезона Станимир Стоилов е използвал 19 футболисти. Десет от тях са чужденци, а девет – българи. Тук трябва да отбележим, че в първия кръг срещу ФК ЦСКА 1948 Сф (0:1) титуляр започна Анте Блажевич, но хърватинът тотално разочарова и Станимир Стоилов го извади от състава, като едва ли отново ще се появи със синята фланелка.