Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков бе плътно до отбора в навечерието на реванша срещу Хамрун Спартанс. Той посети последната тренировка на сините преди днешния сблъсък.

Преди заниманието Сираков привика тарторите на отбора Николай Михайлов, Георги Миланов и Ивелин Попов. Той, заедно с треньора Станимир Стоилов, проведе разговори с най-опитните играчи на „Георги Аспарухов“. Сираков и Мъри държат много в отбора да няма каквото и да е подценяване от аванса от първия двубой.

По времето, по което сините провеждаха своето занимание, на едно от помощните игрища на „Герена“ пристигна и румънската съдийска бригада, която тази вечер ще ръководи срещата. Ищван Ковач и помощниците му Василе Маринеску и Овидиу Артене, както и четвъртият рефер Андрей Кивулете тренираха на официалния терен.

Днес феновете на сините ще могат да се сдобият и с официална програма за мача от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Тя е на цена 3.90 лева и ще бъде продавана не само онлайн и в официалния магазин, но и на сергии около „Георги Аспарухов“.

В нея привържениците ще открият интервюта с тримата бразилци в състава – Цунами, Велтон и Роналдо. Последният донесе победата на Левски над Хамрун с 1:0 на „Та Кали“, пише "Тема:Спорт".