Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла за пореден път се подигра на Левски за комичното отпадане на "сините" от Хамрун за Лига на конференциите.

"Загубата от Хамрун е падение за българския футбол, още повече като си победил като гост. Футболистите съсипаха усилията на треньора. Страхотна излагация! Кой беше чувал този отбор? Как се изписа Хамрун - някой знае ли? Вината е на играчите".

"Не за първи път се получават такива "спектакли" при Левски. Те си знаят, че не могат да вървят нагоре. Щом от Левски казват, че Хамрун са добър отбор - това е таванът. Сега ги очакват Враца, Монтана, ЦСКА 1948. Това е. Нищо повече, нищо европейско".

"Радвам се, че феновете на Левски се върнаха и заедно с Наско и Мъри съживяват един мъртвец. Дори след загубата от Хамрун, феновете аплодираха играчите. Жалбата на Левски не е за коментиране, това е смешна работа. Удавник за сламка се хваща". 

"В близките години няма как Лудогорец да бъде детрониран. ЦСКА ще е втори, трети Левски, четвърти - ЦСКА 1948. Лудогорец няма конкуренция у нас, затова отборът пада в Европа, заяви Майкъла пред "Спортал".