Треньорът на ЦСКА Саша Илич поздрави противника за успеха, но сам изрази учудване, че хората му не са били с достатъчно мотивация.

"Първо да поздравим отбора на Левски за заслужената победа. В подобни дербита, който влезе с повече желание и мотивация, има и огромно предимство. Наистина не знам защо не бяхме както Левски. Цяла седмица казвах на играчите, че трябва да играем агресивно, че това е специфичен мач", започна Саша Илич след края на срещата.

"Преди почивката имахме една възможност, а през второто полувреме играчите на Левски се възползваха от нашите грешки. И когато такава грешка доведе до гол - като при първото попадение, става много трудно. Няма за какво да съжаляваме, просто ЦСКА не игра както трябва. Направихме много грешки, целият отбор игра зле и не беше на ниво. Така не можеш да очакваш да победиш. Всеки трябва да бъде на максимума в такъв мач".

Попитан какво ще направи, за да вдигне отново настроението и да върне отбора на победния път, Саша Илич отговори: "Сега е добре, че имаме две седмици пауза. Трябва да опитаме да забравим този мач и след това да се насочим към следващите срещи. Разбира се, че ти трябва и късмет в мачове като днес. Имахме удар в гредата на Линдсет".

"Но днес ЦСКА не показа това, което може. Този мач лично на мене като треньор ми показа много. Има много детайли, много неща, които трябва да подобрим. Но така е във футбола. Загубихме днес, просто трябва да се върнем на победния път".