Лекарският щаб на Славия прави всичко възможно да вдигне капитана на тима Галин Иванов за дербито с Левски. Бившият национал, който е юноша на "сините", не взе участие при победата над Септември София с 1:0 заради контузия.

Травмата дори го извади от групата. В лагера на “белите” се надяват, че Иванов, който е юноша на “сините”, ще е на линия за сблъсъка, пише "Тема:Спорт". 

Все още обаче не е ясно дали той ще поведе атаката. Това е основното колебание на старши треньора Златомир Загорчич. Другата опция е Ахмед Ахмедов, а Галин да действа от по-задна позиция. Не е изключено обаче и Иванов да играе като фалшива деветка. 

Освен Ахмедов другата опция пред Заги за позицията централен нападател е младият Мартин Сораков. Сред 11-те ще се завърне и Людовик Соарес.

Левият бек остана на пейката при победата над Септември. Той имаше леки проблеми и сръбският специалист реши да му даде малко почивка. Той е единственият типичен ляв бек при “белите”. Вчера те наблегнаха в детайли на разузнаването на играта на “сините”.