Ветеранът в тима на Славия Дарко Тасевски смята, че Лудогорец ще успее да защити титлата си и през този сезон. Северномакедонският халф пожела на бившия си тим Левски да елиминира "орлите" в турнира за Купата на България и да спечели срещу тях и за първенството.

"Интрига има, но Лудогорец пак ще е шампион. Това е безспорно най-силният отбор, има много, и то качествени футболисти. Няма какво да си кривим душата - играят добре и заслужават похвала за представянето си в Лига Европа. Много малко не им достигна да продължат в турнира".

"ЦСКА сякаш не играе кой знае какво, но печели двубоите си и натрупа много точки. Всеки казва, те не показват нищо, но пък са горе в класирането. За съжаление, Левски го няма в тройката. Ние се надяваме да влезем в шестицата, интригата ще е голяма. Мисля, че отборите ще се постегнат по време на зимната подготовка и ще е интересно", сподели Тасевски пред "Тема Спорт".

"За нас няма значение срещу кой играем, целта е да печелим. Да, наясно сме, че на "Герена" се играе трудно. Но ние ще излезем без напрежение, представяме се добре от началото на сезона, имаме равни точки с Левски. Трябва да играем нашия си футбол, ако го направим, може и да победим. Ще видим. Всички знаят, че сините са ми на сърцето. Пожелавам им да спрат черната серия, но след предстоящия мач".

"Сега съм в Славия и ще опитам да помогна на отбора си да спечели. След това пожелавам на Левски да победи два пъти Лудогорец - за купата и първенството. А след това да направи отлична подготовка и селекция. Защото е видно, че в момента има недостиг на играчи. На някои от младите им е рано за този отбор на този етап. Имат и други проблеми - създават положения, но и ги пропускат с лека ръка", добави Дарко. 

"На "Герена" ще ни е много трудно. Знам каква е подкрепата на "Георги Аспарухов" и как само заради пълните трибуни се води с 3:0 до 20-ата минута. Върви ли Левски, лудостта на този стадион е пълна. А играчите правят неща, които обикновено не могат. Просто от импулса всичко ти се получава. Затова ще е много важно да издържим тогава. Иначе ще ни е много трудно, още повече, че сините на всяка цена искат да спечелят. Удържим ли, не сме за отписване, защото имаме бързи футболисти, а Левски оставя пространства. Тепърва ще градим тактиката за мача, но си мисля, че имаме шансове", заяви още халфът на Славия.