"Клубът към момента е напълно изряден към държавата. Заплатите се плащат навреме, с тях се плащат осигуровки и ДДС. Въпросът е какво правим със старите задължения. Ясен план как да покрием всички стари задължения няма, това е и причината да търсим някакви решения".

"Най-вероятно това ще е основната тема през следващите седмици, когато трябва да се формира нова структура на управление, която трябва да е подплатена с конкретни планове и стъпки". Това заяви членът на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев след Общото събрание на акционерите на клуба.

Ганев коментира как е протекло заседанието "Беше едно доста откровено събрание, каквито са през последните три години, откакто Наско Сираков е мажоритарен собственик. Промяната е в Надзорния съвет, има един нов член - г-н Антон Краус. Той е от дълго време в ложата на клуба, мисля, че има диамантена карта, така че голяма част го познават от тези, които гласуваха за него. От тук-нататък е въпрос как ще функционира Надзорният съвет, дали ще се правят промени в Управителния съвет и как ще функционира занапред клуба".

"Обсъждаха се много от проблемите в клуба, предизвикателствата, доста честно и откровено бяха казани нещата. Не е бил изваден детайлен план как да излезем от тази ситуацията, в момента такъв няма. Въпросът е дали ние можем да направим такъв, разбира се, с участието на изпълнителния директор и УС. Предизвикателствата остават", каза той след неговия край.