Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов се пошегува, че треньорът на "червените" Саша Илич е в отлична кондиция и е готов да излезе на терена за тима през пролетния полусезон.

Илич взе участие и демонстрира добра кондиция в мача между ветерани на Левски и ЦСКА, организиран от Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ като част от информационната кампания "Обединени в грижа за мъжкото здраве".

"Полезна инициатива на Аджибадем мъжете да обърнат внимание на здравето си. Получи се хубав празник с много голове. Видяха се хубави изпълнения и от лекарите, и от бивши футболисти. Между Левски и ЦСКА има дълго спортно съперничество, но е много хубаво да се обединяват за благотворителни каузи.

Саша Илич спокойно може да играе в ЦСКА през пролетта. Показа много добри умения и добра кондиция", каза Филип Филипов.

Той се надява ЦСКА да запази отличната форма и през пролетния полусезон. 

"През пролетта ЦСКА ще се старае да побеждава във всеки мач. Относно строежа на новия стадион - всичко се върши както трябва. Вървим стъпка по стъпка. Надявам се да не срещнем пречки, защото ЦСКА иска да построи хубав, модерен европейски стадион. Няма нищо по-хубаво зрителите да отидат на мача и да се чувстват комфортно", каза Филипов.