Спартак (Пловдив) недоволства от съдийството на Валентин Железов във вчерашния мач със Сливен, завърши наравно 2:2. Двубоят беше и последното домакинство на гладиаторите за тази година.

„Второто полувреме бе много интересно с 4 попадения, но бе помрачено от доказано некадърния съдия Валентин Железов“, коментираха от клуба.

„В 80-ата минута некадърника Валентин Железов отне победата на Спартак. След бърза контраатака Георги Лазаров бе съборен пред наказателното поле, топката обаче попадна в Мирослав Радев, който със страхотен удар вкара топката в горния ляв ъгъл на вратата".

"Незнайно защо Железов отсъди фаул за Спартак, вместо да остави авантажа и отмени попадението. След мача Железов се извини и призна, че е допуснал грешка, но полза от такива извинения няма. Недопустимо е съдия, свирещ в efbet Лига да допуска елементарни грешки“, коментираха от Спартак.

Така след 18 изиграни мача Спартак е на 9- то място с 29 точки в последния кръг за тази година, на 26 ноември, гостува на Сокол Марково.