Пълноценни тренировки поднови вчера нападателят на ЦСКА Бисмарк Чарлс. Сутринта армейците бяха разделени на две групи и изпълняваха физически упражнения във фитнеса, а следобед се готвеха с топка, пише "Тема:Спорт".

Ганаецът се включи и в двете занимания наравно със своите съотборници. Той пропусна старта на червената подготовка, тъй като още изпитваше болежки след контузията, която получи при гостуването на Гигант Съединение за купата на България в края на ноември.

21-годишният футболист така и не успява досега да развие потенциала си на „Армията“, тъй като постоянно е преследван от травми. Той пристигна в Борисовата градина преди точно две години – в началото на 2021-ва, но оттогава не е имал период от няколко месеца, в които да е напълно здрав. През лятото ганаецът претърпя и операция в клиника във Валенсия.

Именно Чарлс донесе последния досега трофей на ЦСКА – Купата на България за сезон 2020/21 с победен гол на финала срещу Арда. Това обаче е и последното му попадение, като не се е разписвал вече над година и половина.

През есента ганаецът взе участие в 6 срещи във всички надпревари – влезе  като резерва в 5 двубоя в първенството и започна като титуляр в споменатия вече мач с Гигант за купата. Прояви се с добри отигравания при всяка от появите си на терена, но личеше, че му липсва игрова практика.