Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде интервю пред Sportal.bg в Турция, където тече зимният лагер на тима на Златомир Загорчич. Босът на "белите" говори по различни актуални теми от българския футбол, като заяви, че според него Лудогорец отново ще стане шампион. 

"Бяха ни откраднати шест точки досега - срещу ЦСКА и Арда (Кърджали). Ще е добре някои от младите футболисти да се наложат в първия състав, да видим младата славистка кръв в първия отбор".

"Единственият начин да се развива българския футбол и да се дава шанс на родните футболисти. Чест прави на Младен Кръстаич, че наложи млади футболисти в националния отбор, явно има здрави панталони".

"Виждате, че шестима наши юноши са с първия отбор. Може да очакваме нов трансфер на млад футболист от Славия в клуб от Западна Европа, но да не слагаме тигана преди да хванем рибата. Само съдиите-шматки се оправдават със системата VAR." 

"ЦСКА е ЦСКА. Аз знам ЦДНА, ЦСКА Септемврийско знаме, Средец, ЦСКА - това е една марка. Но съм убеден, че Лудогорец ще стане шампион. Ако не ги препънем ние".

"Ако слушаш Наско Сираков в Левски всичко е по мед и масло. Ако гледаш реалната действителност, виждаш, че нещата не са така. Един път Славия закъсня с три дни с една вноска към НАП и веднага получихме предупредително писмо. А Левски дължи милиони!"

"Тези милиони са от вас, от мен, от него и от всички българи. Понеже е за Левски си затваряме очите. Ако имаше правилно отсъждане, Левски трябваше отдавна да мине през чистилището, както минаха Локомотив и други отбори. Може би това беше правилното решение, защото те сега щяха да са отново в "А" група и да се борят за титлата", заяви Венци.