От Левски-Раковски, където шеф е Станислав Ангелов–Пелето, се оплакаха вчера, че МВР иска да ги изгони от базата, където са наематели и където са вложили много пари за изграждането на терени, съблекални и ред други подобрения.

„Директно от трибуната на Народното събрание на въпрос за стадион „Раковски“ министърът на МВР г-н Демерджиев обяви, че ще се строи зала за художествена гимнастика, а всички други наематели ще бъдат изгонени“, се казва в открито писмо на школата, ръководена от Ангелов.

„Какво се случва с нашия футболен клуб, който се развива много сериозно и към момента има над 500 спортуващи деца, отбор във В група и изключителна перспектива?! Нека само споменем, че на този стадион са израснали едни от най-емблематичните футболисти на България!! На г-н Демерджиев изобщо не му е до служителите на МВР (които в момента всеки ден работят в калта), не му е и до свободно спортуващите или пък до децата!!! Просто някой “наш човек” си е заплюл това последно останало местенце на пъпа на София“, пише още в обръщението.