През пролетта Левски ще играе с фланелки, на които отпред няма да е логото на генералния спонсор. Това съобщи Лъчезар Петров, който е изпълнителен директор на спонсора на "сините".

Повод за решението е предстоящото честване по повод 80 години от рождението на Георги Аспарухов - Гунди.

Ето какво пише на официалния сайт на Левски:

"Уважаеми левскари, 

Преди точно година "ПФК Левски“ постави на гърдите си лозунга „Левски е вечен“ и с него извоюва Купата на България. Убедено вярвам, че този девиз обедини „синята“ общност и даде тласък за така дългоочаквания исторически успех. 

Щастлив съм да ви съобщя, че за втори път Palms Bet преотстъпва мястото върху екипите на представителния отбор на „Левски“. На позицията, която е традиционно запазена за лого на генералния спонсор, отново ще изгреят изконните клубни ценности. 

Непосредствено преди подновяването на сезона, съвместно с "ПФК Левски“ посветихме синята мачова фланелка на 80-годишнината от рождението на легендата Георги Аспарухов. 

От утре, 10 февруари, ще можете да закупите фланелката от официалния клубен магазин, а футболистите ще я облекат тази събота в мача срещу "Черно море" във Велико Търново. 

Използвам случая да призова всички левскари за подкрепа към клуба, а ние от Palms Bet ще продължим да помагаме за развитието на най- популярния футболен клуб в България". 

С уважение, 
Лъчезар Петров 
Изпълнителен директор на Palms Bet 
Генерален спонсор на "ПФК Левски“