Вчера на „Герена“ Станимир Стоилов опразнува 56-ия си рожден ден. Ръководството, футболистите и служителите в клуба го поздравиха и му подариха торта, плакет и икона. Пред всички говори мажоритарният собственик Наско Сираков.

„Да ни е жив и здрав Мъри. От играч още съм с него. Той е огромно богатство за нашия клуб. Доказва го всеки ден. Да благодаря на неговите възпитаници, че му направиха такъв „страхотен“ подарък в събота. Мисля, че със следващите пет мача като победите, ще се реванширате. Нещата са във вас. Още един път, да си жив и здрав, братле. На добър час и още дълги години да честваме рождения ти ден на „Герена“, каза Сираков.

„Важното е да вървим напред, всички заедно. Има перипеттии в живота и ако човек не може да ги преодолее и се предаде, го събарят. Но това, което не ни убива, ни прави по-силни. Благодаря на всички, да сме живи и здрави и бъдещи успехи на клуба“, бяха думите на Стоилов. Фенове също изненадаха Мъри.

С емоционални думи се обърна и изпълнителния директор Иво Ивков. „Благодарен съм, че се срещнах и работя с такъв човек“.