Ситуацията в Левски не е розова откъм резултати, но сега тотално се влоши във всички отношения. Повод за това стана пресконференцията на Иво Ивков, която раздели феновете на два лагера.

Едните смятат, че „сините“ нямат бъдеще без него, а другите точно обратното – той вече нямал място на „Герена“, след като даде една от най-скандалните пресконференции в историята на клуба. Досега изпълнителен директор не бе нападал по такъв начин собственик, пише вестник "Мач Телеграф".

От известно време насам двете страни си разменят остри думи, но в последните дни вече летят и откровени заплахи. Затова алармират близките до Наско Сираков сайтове. „Вече ни плашат и със саморазправа на стадиона във вторник“, оплакват се те. „Глупости, тези хора не спират да си измислят“, категорични са от другата страна. 

Както е известно, преди завръщането на Станимир Стоилов на „Герена“ бе страшно. Основната роля на полицията бе да държи далеч едни от други представителите на „София Запад“ и тези на „Ултрас Левски“. Тарторите обаче дадоха дума на Мъри, че тази вражда ще спре. И изпълняват чинно обещанието си. Сега обаче ситуацията е по-страшна – всеки срещу всеки. 

На този фон от Синя Зона Б-18 обявиха, че са събрали с помощта на останалите привърженици на Левски 28 450 лева. Те ще бъдат преведени по сметките на дете, което се нуждае от лечение в чужбина.