Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди шампионатната среща утре с Ботев Враца на "Герена".

Мъри говори и за шестте милиона лева, които според него за били предлагани на "сините" за футболисти през зимата. Както е известно, вчера Наско Сираков обяви, че това е лъжа и измислица.

Ето обаче какво обяви Мъри:

Моята истина я казах в Дубай. Имахме предложения, които бяха отказани в края на трансферния прозорец. Прецени се, че не трябва да се продават играчи, защото основната причина според мен беше, че се чака сделка с бъдещия инвеститор, което съм приел напълно. От тази гледна точка няма разминавания".

"Чакахме сериозен инвеститор, потвърждавам казаното в Дубай - за около 6 милиона. Надявам се нашият спонсор да изпълни ангажиментите към заплатите на футболистите, това ще бъде една сигурност за бъдещето на клуба".

"Предполагам, че моята истина може да се потвърди с документи. Казах го на прибиране от Дубай - оферти за около шест милиона. Не мога да лъжа, досега не съм лъгал. Питайте Сираков какво е имал предвид".

"Не знам каква е точната сума, може и 5,2 да са били, аз казах около шест милиона. Аз казвам моята истина, нямам други проблеми. Дойдох, за да работя и да казвам истината".