Треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо заяви, че е останал доволен от представянето на тима си, въпреки загубата с 1:2 от Локомотив София.

“Доволен съм от поведението на нашия отбор. Надиграхме Локомотив по всички показатели. Допускаме тези грешки заради огромното напрежение. Не си спомням Локомотив да е имал чисти положения освен двата гола. Няма как да съм недоволен от футболистите. Създадоха масово положения. При 1:1 наш човек изпусна сам срещу вратаря. Липсата на класа в завършващата фаза оказва влияние. Не заслужавахме да загубим, а да спечелим.

Лошото е, че в шестицата няма да играем пълни мачове. Играем 5 мача с две домакинства. Така не е коректно и честно. При пълни мачове ще е по-честно и няма да стават такива изненади, които знаем как стават.

Нямам грам претенции към нашите футболисти, но в определени моменти класата оказва влияние. Не можеш да реализираш и това води до напрежение. Трябва да се борим. Ако играем както днес, се надявам, че можем да печелим мачове и навън”, заяви Херо.