Единият от двамата собственици на Локо Пловдив Христо Крушарски е уверен в успеха на „черно-белите“ довечера.

„На играчите ще кажа само едно: Да се стегнат и да ги треснат. Те си знаят как и си го могат. Да си стягат коланите и да си свършат работата“, отсече пред „Мач Телеграф“ бизнесменът от Аржентина.

„Някои други обаче ще ги призова да си гледат работата и да не надничат в канчето на другия. Четох как не съм имал пари да издържам отбора. Значи всичко е било на магия. Сега като спечеля в Южна Америка ще го взема този, дето ги пише тези неща за главен счетоводител“, добави Крушарски и продължи:

„Още преди мача с ЦСКА казах и пред колегите в управата, и пред отбора, че всеки трябва да прави това, от което разбира. Аз няма да се бъркам нито в реклама, нито в маркетинг, но и никой не трябва да се бърка на треньора. На всеки човек – хубав или лош, в един момент му идва денят и часът. Томаш се нуждае от доверие и е време да покаже наистина какво може – да стабилизира отбора и да се радваме на възможно повече победи“.

„Таско Тасков коментира нещо за фитнеса и футбола, но ще го питам и него къде точно е направил нещо. Лъчо поне работеше с желание. Таско какво направи в Пирин, щеше да ходи и в Миньор… Голям разбирач ще се окаже. Беше и в ЦСКА 48, сега ако иска да иде и в 49, ама да не се меси в неща, които не са му ясно“, каза още Крушарски.