Наставникът на Ботев (Враца) Даниел Моралес даде мнението си след равенството на своя тим с Пирин. Двата отбора не се победиха и завършиха 0:0.

“Искам да поздравя момчетата за себераздаването. Нас ни притискат точките, Пирин иска точките. Нещата се получиха доста добра, но в ситуациите, които създадохме се очакваше само да завършим по-добре. Момчетата търсиха докрай, но не се получи. Малко излизаме от този мач с вкус, че изпуснахме две точки. Но от друга страна имаме една точка, която влиза в касата и нямаме време да съжаляваме и да навеждам главата.

Много трудно е, когато нашите отбори са в долното класиране и ни липсва самочувствие да завършим атаката както трябва. Тренираме неща, на мачове се получават, но завършването липсва. Поне стигаме до последната ситуация, но с тренировки и самочувствие трябва футболистите да си вярват, че следващата топката ще влезе. Без самочувствие и тренировки няма как да стане.

Паузата не е много малка, ще играем две силни контроли. Ще подобрим нещата, които ни липсват, а едно от тези неща е играта в атака”, заяви Моралес.