Треньорът на Левски Станимир Стоилов не остана доволен от играта на тима си, въпреки успеха срещу Ботев (Враца) в контролата.

"Ако трябва да съм честен, въобще не съм доволен от сериозността, динамиката и желанието на футболистите. Динамиката ни беше лоша, организацията не беше добра. Имахме непринудена пауза и трябва да търсим проблемите само в нас. Имаме още една седмица с оглед на дългата пауза, за да намерим ритъма. Ще имам сериозен разговор върху поведението на терена. Имаме още контроли, които трябва да изиграем в значително по-добро темпо", бяха първите думи на треньора.

"Това не е позицията на Ел Джемали. Искахме да запише минути и той, и други футболисти. Итрачите, които получават по-малко шансове, трябва да ги защитават, даже и в контролите. Същото е и с Патрик. Те трябва да се борят за мястото си. Защото тези, които не се борят за мястото си, рано или късно напускат Левски и след това няма връщане", каза още той.

"Левски не е социален дом, където да чакаш и да търсиш извинение. Всеки ще получи нужните оценки и указания. Притеснен съм от играта в линията на защитата. Двамата централни защитници ми изглеждат в ужасно състояние, което е притеснително с оглед на това, че Ноа е наказан за следващия мач. И двамата имат претенции да играят, но претенциите се защитават на терена", добави специалистът.

"Няма нещо, което да не съм казал до момента. Предполагам, че срещата утре е предизвикана от нашите привърженици. Аз естествено ще бъда на нея, защото нямам някакви други ангажименти. Ние сме платени служители, а феновете са хората, които ни плащат част от заплатата. Ние сме задължени да имаме достатъчно уважение към тях. Каквито и въпроси да имат, ще отговорим честно и почтено. Не очаквам да се случи нищо кой знае какво, ще отговорим ясно на всички въпроси. Както е било досега", завърши Стоилов.