"Бейби, аз съм играча на мача...", изпя Стефан Вълдобрев по време на концерта по случай събитието на годината в Пловдив, а именно откриването на "Колежа". Звездата се качи на сцената в компанията на бандата си "Обичайните заподозрени".

На тях се падна честта да започнат първи и да забият най-големите си хитове. От сцената прозвучаха песните "Рай", "Бряг с цвят най-зелен" и други. В края на изпълнението си Стефан Вълдобрев изненада с подарък малкия фен на "жълто-черните" Виктор, който днес има рожден ден.

След това публиката зарадваха Д2 с новия си вокал Радостин Василев. Рокаджиите изпълниха своите евъргрийни - "Ледено момиче", "Сто години", "Две следи", "Тук и сега"....

Празничната програма на специално изградената до Южната трибуна сцена закри Ансамбъл "Тракия", а дългоочакваното завръщане на всички "жълто-черни“ сърца на ст. "Христо Ботев" вече официално факт.

Кулминацията ще е мачът с Левски от 28-ия кръг на Първа лига, който трява да започне в 20,00 часа. Всички билети са разпродадени. Това ще е първият двубой на "Колежа" след 3425 дни.