Румънският шампион ЧФР Клуж, който се бори с Фарул за титлата и този сезон, дебне около Брадли де Нойер. както е известно, нидерландецът изпадна в трудна ситуация в ЦСКА, като не е играл от дербито с Левски насам, когато направи смешна дузпа, и на 90% е сигурно, че той ще бъде продаден през лятото.

Твърди се дори, че Де Нойер е задраскан от най-високо ниво и макар да бе в групата при домакинството на Ботев (Враца), на него няма да се разчита в дългосрочен план и той ще бъде продаден.

Де Нойер е добре познат в Румъния, тъй като близо 5 години носи екипа на Виторул (Констанца), който след това се обедини с Фарул. именно от този тим той бе купен от ЦСКА срещу 200 хил. евро. Договорът му е за още една година, така че със сигурност "червените" ще приберат пари за него.

Любопитното е, че във Фарул Де Нойер бе заменен от добре познатия у нас Давид Кики, който игра за Монтана и Арда. Той също бе спряган за трансфер на "Армията", но отиде в Румъния.

Колкото до ЧФР Клуж, в момента там ляв бек е легендата Камора. Португалецът, който играе за румънския национален отбор, обаче е на 36 години и затова клубът му търси адекватен заместник. Дали това ще бъде Де Нойер, тепърва предстои да видим, пише "Мач Телеграф".