Нападателят на Арда Станислав Иванов вярва, че неговият отбор има шансове да се пребори за седмото място, което дава право на участие в бараж за Лигата на конференциите. Кърджалийци изостават на 7 точки от Славия, но по-късно днес ще имат възможността да стопят разликата с директен двубой срещу "белите".

"Благодаря за признанието, но за мен е по-важно отборът да побеждава. Индивидуалните награди са на втори план. Арда е добър отбор, въпреки че записахме някои колебливи резултати. Радвам се, че в последния мач срещу Локомотив (София) показахме нашата игра и спечелихме убедително".

"Предстои ни много решаващ мач със Славия, в който трите точки са най-важни. Срещу този отбор ми върви, имам няколко гола. Не мога за говоря за бъдещето си, сезонът още не е приключил, а и има хора, на които това им е работата."

"Нямам претенции за съперник, ако стигнем баража за Европа. Левски ми е на сърце, но дори и да играем срещу тях, пак ще искам да спечелим. Докато имаме шансове, имаме и амбиции."

"Върнах се, защото за мен най-важното беше да си върна ритъма и игровата форма. С всеки мач се чувствам по-добре и съм щастлив", заяви Станислав Иванов, след като бе награден за играч №1 на 27-ия кръг в efbet Лига.