Бъдещият треньор на Левски Саво Милошевич вече работи по лятната селекция. 49-годишният сърбин постигна договорка с ръководството на клуба и той ще изведе “сините” на първа тренировка за следващата кампания. Очаква се скоро от “Герена” официално да обявят назначението му.

Това ще се случи след вечното дерби, което е на 7 юни, сряда. Ако тимът обаче отиде на бараж за Лигата на конференциите, то официализирането ще бъде забавено с още няколко дни. 

Милошевич наблюдава в родината си записи на играчи, които вече са били отсети от ръководството. Както е известно, такива има още от периода на Станимир Стоилов в отбора. Той напусна на 8 април. Наред с това и доста агенти са предложили играчи. Преди време Лъчезар Танев призна, че ще помогне на Наско Сираков както в търсенето на нов треньор, така и на класни футболисти. 

Очаква се Левски да осъществи и изходящи трансфери. Най-голям интерес към чужди тимове има към централните защитници Хосе Кордоба и Ноа Сонко Сундберг, както и към дефанзивния халф Андриан Краев, пише "Тема:Спорт".