Вратарят на Славия Светослав Вуцов е набелязан от сръбския гранд Цървена звезда за заместник на Милан Борян. Бившият вратар на Лудогорец бе изгонен, след като комшиите назначиха Барак Бахар за нов наставник. Този ход шокира мнозина. Сега обаче Звезда трябва на всяка цена да привлече добър вратар и Вуцов е една от опциите, пише "Журнал".

На "Мала Маракана" искат да заложат на млад и перспективен играч, който да е инвестиция за бъдещето. В клуба водят спор дали да вземат Вуцов или стража на Апоел (Беер Шева) Омар Глейзър. Вариант е бил и Владан Ковачич, който стана шампион на Полша с Ракув. Сърбите обаче бързо са били отказани от него, заради високата цена, поставена му от поляците.

Така вариантите пред Цървена звезда остават Вуцов и Глейзър. Треньорът Бахар предпочита втория, чиито качества познава по-добре. Той обаче ще излезе не по-малко от 3 милиона евро, докато българският национал със сигурност може да бъде взет доста по-евтино.

Вуцов е бил наблюдаван от скаути на сръбския гранд, които са останали доволни от видяното. Добри думи за него е казал и селекционерът на националния отбор Младен Кръстаич.