Нападателят на ЦСКА Браян Морено най-накрая се е присъединил към отбора, разбра „Тема Спорт”. 23-годишният колумбиец вече се готви по индивидуална програма на базата в Панчарево.

Морено обаче ще трябва да положи доста усилия за пълното си възстановяване и влизането в оптимална форма. В момента той е с наднормено тегло. Нападателят дълго време не бе с тима в София, а провеждаше рехабилитация в родината си.

На базата в Панчарево продължават възстановяването си и другите трайно контузени в състава – Юрген Матей и Брадли де Нойер. Те обаче имаха по-тежки контузии и няма да могат да се появят в игра до края на годината. Очаква се обаче това да направи Морено.

Ако всичко върви по план, през октомври може да видим колумбиеца с фланелката на червените. Браян бе привлечен в началото на 2022 година. През миналата кампания вкара 9 гола в 25 шампионатни мача, въпреки че само в 8 бе титуляр.

Саша Илич прецени, че полезността на Морено може да дойде най-вече от резервната скамейка, докато Стойчо Младенов изобщо не разчиташе на него.