Бившият собственик на Левски Майкъл Чорни изгледа от трибуните срещата на "сините" и Апоел Беер Шева от третия квалификационен кръг в Лига на конференциите.

"Отдавна не бях гледал Левски, въпреки че следя отбора. От това, което видях през първото полувреме, Левски се е подобрил, харесва ми как играе. Въпреки че ще е трудно, желая на всички фенове на Левски победа. Поздравявам всички в Левски с добрият треньор, с добрите футболисти, с доброто разбирателство и приятелство в Левски".

"Радвам се за Наско Сираков, когото видях, и за другите от Левски, които видях. Всички фенове на Левски имат поздрави от мен. Обичам България и Левски", каза той на полувремето на двубоя в Израел".

"Много се радвам, че ги видях, не се бяхме виждали от дълго време. Говорил съм с Батков, но останалите ги виждам рядко. Радвам се, че ме поканиха на днешния мач и нямаше как да им откажа. Радвам се на добрата игра на Левски".

"Харесва ми Левски, обичам Левски, но моето време отмина, дойдоха други хора. Радвам се за Наско, за момчетата, за отбора, за всички фенове", завърши Чорни.