Левски е много близо до подписването на нови договори с Цунами, Кристиан Димитров, Андриан Краев и Велтон, но не така стоят нещата с друг водещ играч. Това е десният бек Жереми Петрис. Французинът има контракт до края на кампанията. И подхожда към ситуацията като преминалия в Лудогорец Ноа Сонко Сундберг.

Той отказва да удължи споразумението си. Интересното е, че разградчани проявяват интерес и към 25-годишния футболист, също както бе и с вече бившия му съотборник в синята отбрана. В Разград му предлагат заплата, 5 пъти по-голяма от това, което той в момента получава на „Герена“.

Жереми Петрис бе привлечен в Левски преди около година и веднага си спечели място в състава. Първоначално той имаше контракт за 6 месеца, който скоростно бе удължен до лятото на 2024-а.

Трансферният пазар в България е отворен до 7 септември. Ако не се стигне до негова продажба или той не преподпише договора си, Жереми може да бъде изваден от първия състав. На „Герена“ нерядко са прибягвали до такива методи в близкото и по-далечно минало, когато мажоритарният собственик е бил в клуба.

Петрис лекуваше контузия в бедрото. Той се готвеше на пълни обороти с отбора във вторник миналата седмица. В сряда, на официалната пресконференция на Николай Костов за реванша с Апоел Беер Шева, треньорът обяви, че играчът отпада от двубоя. Интересното е, че преди да се стигне до трансфера на Ноа Сонко Сундберг в Лудогорец, Костов посочи, че централният защитник е с хронична травма, пише "Тема:Спорт".