Футболистите на Левски ще имат допълнителен стимул за доказване тази вечер срещу Айнтрахт. В такива двубои те могат да привлекат вниманието на клубове от доста по-сериозни първенства. Тази вечер в ложите на националния стадион ще има много чуждестранни скаути, пише „Тема Спорт“.

Представители на два германски клуба ще следят изявите на национала Андриан Краев. Наред с това играта на полузащитника ще бъде оценявана и от човек на унгарския Академия Пушкаш, който заема второ място във временното класиране на местното първенство. От този клуб ще гледат и централния защитник на сините Хосе Кордоба.

Андриан Краев стартира колебливо кампанията, но в последните двубои е на много високо ниво. Той си заслужи и капитанската лента. Тази вечер срещу състава от Айнтрахт ще изиграе 92-ия си мач за Левски във всички турнири. До момента е отбелязал 6 гола. През пролетта Кордоба дълго време лекуваше контузия. Панамският национал обаче си върна добрата форма. Той е бил на терена във всичките 9 мача на сините.

От Левски работят и по входящи трансфери. Желанието на спортно-техническия щаб е съставът да бъде подсилен с десен бек и флангови нападател. Ръководството прави всичко необходимо, за да осигури такива играчи на треньора Николай Костов.

В момента сините имат свежи средства след достигането до плейофите на Лигата на конференциите. Наред с това те продадоха Ноа Сонко Сундберг на Лудогорец, а щат за заплата освободи и напусналият Ивелин Попов, който премина в Ботев Пловдив.

На „Герена“ работят и по удължаването на контрактите на Цунами, Краев, Кристиан Димитров и Уелтон.