Треньорът на Левски Николай Костов бе видимо развълнуван след равенството 1:1 с Айнтрахт за Лига на конференциите.

“Искам да поздравя публиката, която създаде невероятна футболна вечер, без инциденти и глупости. Поздравявам футболистите на двата отбора. За съжаление започнахме с гол в началото. Имахме смутени играчи още от първите минути. Направихме много грешки в средата на терена".

"Второто полувреме излязохме по-уверени, нямаше какво да губим освен да натиснем педалите - наградата е голът в края. Сякаш това е минутата на Левски".

"Невероятна битка, поздравявам нашите футболисти, представям си какво са преживявали в различните периоди от мача. Всички видяхме Айнтрахт колко е добър и колко физически са здрави, но не се предадохме до края".

"Тепърва ще наблюдаваме епизодите. Ще видим защо грешихме толкова лесно без да сме под натиск. За нас беше важно да се представим достойно, играхме за победа. Не сме се огъвали и не сме си правили сметки. Справихме се добре в днешния мач. Ние губихме и трябваше нещо да променим".

"Заради този шум нямаше как да извикаме играчи, нямаше и прекъсване, че да им дам инструкции. Спокойно изяснихме нещата в съблекалнята и бяхме отборът, който доминираше през второто полувреме."

"Няма как да кажа веднага след мача как ще подходим другата седмица. Ще изградим стратегия да ги затрудним. Важното е, че остана надеждата, че можем да се борим и да продължим.

За да не повтарям едно и също - отстъпваме по физика. Видяхте и вие сами. Много мощни и бързи играчи, много добри взаимодействия и на това трябва да обърнем внимание”, заяви Костов.