Левски започна подготовка за гостуването на Крумовград. Сблъсъкът от 9-ия шампионатен кръг е в понеделник, 18 септември, от 20:00 часа на базата „Никола Щерев-Старика“ в Пловдив. Със сигурност за този двубой треньорът Николай Костов ще направи няколко промени. За срещата с Пирин в групата въобще не попаднаха вратарят Пламен Андреев и централният защитник Хосе Кордоба. Двамата обаче ще се завърнат в стартовия състав.

Срещу благоевградчни на ниво не се представи бразилеца Дарлан. И няма да е изненада, ако полузащитникът отпадне от списъка за тази среща. В момента сините имат шестима играчи, които не притежават паспорти на страна от ЕС, и затова се налага един измежду Дарлан, Цунами, Велтон, Роналдо, Рикардиньо и Кордоба да почива принудително. Освен това в четвъртък силно от пейката се включиха Митков и Чандъров.

„Представянето срещу Пирин беше разнопосочно. През първото полувреме съперникът беше по-добрият отбор. Неправилно атакувахме свободните пространства. През второто полувреме включихме на други обороти и раздвижихме играта по фланговете. Неслучайно отбелязваме голове в последните минути. Непримирими сме“, каза Костов.

Снимка: Lap.bg