Бившият административен директор на ЦСКА Милко Георгиев коментира актуални теми от българския футбол. Според него дните на Младен Кръстаич начело на националния отбор са преброени.

"Голяма част от треньорите в школите са аниматори, това не са треньори. Освен спортният процес, там трябва да има и възпитателен процес, а това нещо отсъства. Бил съм свидетел, хващал съм се главата, тук вече е въпрос на манталитет и култура. Собственикът на дадения клуб знае, че така или иначе ще си купува играчи отвън и не гледа сериозно по този въпрос, и се въртим в един кръг години наред. Нашите деца вече не помнят 2004 г. 

Чувам, че искат да употребят Мъри, да го поканят за треньор на националния отбор. Не съм убеден, че той ще се съгласи. Това е абсурдно - той година и половина им показва къде грешат и какво трябва да променят, те от едното влязло през другото излязло, а сега ще го канят за националния отбор.

Ясно е, че този сърбин е приключил. Това е върхът в кариерата му - да води нашия национален отбор. Какви успехи е имал този човек като треньор, та да го водиш тук? Да не говорим, че вече излизат взаимовръзки между неговите мениджъри и част от футболистите, които вика. 

Пак стигаме до темата, че националният отбор е нещо като оу-ел-екс за продажба на нискоразрядни футболисти, нямаме играч дори на средно европейско ниво. Три пъти Футболист на България с триста зора го продаваме в третия отбор в град Солун. Не в Гърция, в град Солун. Не е сериозно. Навремето футболист номер 1 на България можеше да се продаде в топ 5 първенствата в света", каза Милко Георгиев в "Студио дерби".