Бившият вратар на Локомотив (Сф) и настоящ треньор на вратарите в представителния отбор на Локомотив (Сф), с най-голямата вратарска школа в България - Владимир Манолков, обяви във Фейсбук, че набира участници в шестия зимен камп за млади вратари в град Пловдив от 15-ти до 20-ти декември 2023 г.

Ето подробностите от него:

Уважаеми последователи на страницата Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School,

Каним мотивирани вратари в програмата за специализирано обучение от 15-ти до 20-ти декември 2023г. в град Пловдив да вземат участие в шести зимен вратарски камп Art Goalkeeepr Training Camp, подходящ за вратари на възраст от 8 до 23 години.

Кампът ще предложи 4 дни двуразови тренировки с голямо разнообразие. Вратарите ще бъдат разпределени на възрастови групи, с цел всеки да получи достатъчно индивидуално внимание, без това да отнеме от динамиката на тренировката.

В свободното време между тренировките, младите вратари ще имат 4 видео лекции и анализи. Разговорите и съветите от опитни футболни хора е от изключително значение за развитието на всеки.

Вратарите ще имат възможност да работят с отлично подготвени специалисти, които чрез своя опит и педагогически умения ще направят тренировъчните сесии пълноценни и интересни с цел повишаване на тяхното вратарско майсторство. Всички треньори в кампа са с дълъг опит като вратари, с опит като треньори на вратари, с национални и европейски резултати.

art Goalkeeepr Training Camp има за цел да доразвие потенциала на вратарите в динамична среда! 
?За записвания:
Линк към пълната програма и регистрация:
http://bit.ly/3LwDEEI
или сканирай QR кода

Изпратете ни попълнената форма за участие на имейл: ? artgoalkeepertrainingcamp@gmail.com 
За допълнителна информация не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 
0886009393 - Владимир Манолков

Сайт на събитието:
https://www.artgoalkeepertrainingcamp.com/
Направете ранно записване, за да гарантирате своето място! Очакваме ви, вратари!